Wat kost een vertaalbureau?

Een vertaling is een dienst en zoals bij de meeste diensten hebben deze verschillende tarieven. De kwaliteit van vertalingen is ook heel verschillend, maar dit kun je niet altijd aan de tarieven zien.

Vergelijken

vertaalbureauHet is slim om eerst de vertaalbureaus te vergelijken voordat je een vertaalbureau inschakelt. Op deze manier weet je wat je krijgt voor de prijs dat je betaalt. Je vindt zo goedkopere en betere vertalingen. Het vergelijken van vertaalbureaus moet je anders aanpakken dan met andere diensten, want hier kun je niet enkel op de prijs afgaan.

Je moet eerst altijd de kwaliteit vergelijken. Dit kun je doen door de naam van het vertaalbureau te Googelen. Je ziet dan wat er mensen van vinden en wat ze erover geschreven hebben. Zo kom je al snel achter wat voor een kwaliteit de vertaalbureau levert. Je kunt natuurlijk ook om een sample vertalingen vragen, maar weinig vertaalbureaus zullen hierop ingaan.

Hoe worden de tarieven berekent?

Elke vertaalbureau heeft zijn eigen manier, maar de meeste rekenen een vaste tarief per woord. Een aantal vertaalbureaus doen het ook per opdracht en sturen vaak een offerte op. .Je weet dan precies hoeveel het je gaat kosten. Het komt ook vaak voor dat je voor sommige vertalingen meer moet betalen, omdat er weinig mensen zijn die de taal kunnen vertalen. Je kunt meer informatie vinden over vertalingen op een van de onderstaande websites:

Be the first to comment on "Wat kost een vertaalbureau?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*