Vloertegels in de woonkamer

Vloertegels in de woonkamerVloertegels werden een lange tijd vooral in de badkamers en keukens gebruikt. Tegenwoordig word het ook vaak in de woonkamer en in de hal gebruikt.

Als we aan vloertegels in de woonkamer denken roept het beelden van Romeinse of Italiaanse woningen op. Het is waar dat ze vaak tegels gebruikten voor in de woning en niet enkel in de badkamer of keuken. Tegenwoordig doen steeds meer mensen het in Nederland ook en het gaat om gewone woningen. Veel mensen denken gelijk aan marmeren vloertegels, maar er zijn natuurlijk veel goedkopere vloertegels die er net zo mooi uitzien.

In Nederland kiezen veel mensen voor granieten vloertegels uit België. Deze vloertegels zijn al vanaf 3 euro verkrijgbaar en de totale kosten kunnen lager uitvallen dan laminaat. Laminaat valt vaak duur uit en heeft veel nadelen. Op laminaat komen makkelijk krassen en het kan ook niet goed tegen vocht. Je moet er altijd voorzichtig mee zijn. Bij vloertegels is dit niet zo, want het word van hele sterke materiaal gemaakt. De kinderen kun vrij spelen, dingen laten vallen of morsen en je hoeft je nooit druk te maken om de vloer. Vloertegels zijn heel duurzaam en nadat ze geplaatst zijn heb je er geen omkijken naar. Leer meer over vloertegels voor in de woonkamer op fliesenxl.com.

Be the first to comment on "Vloertegels in de woonkamer"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*