Kasboek online

De online kasboek wordt door steeds meer consumenten gebruikt voor het bijhouden van hun financiƫn. Met de online kasboek is het mogelijk om inzicht te krijgen in de uitgaven zonder er veel tijd aan kwijt te zijn. De online kasboek werkt namelijk haast automatisch.

De eerste stap is het aanmelden bij een online kasboek. Hiervoor kun je terecht bij diverse bedrijven en op hun website meld je makkelijk aan. Je betaald bij sommige een vast bedrag in een keer voor het pakket maar bij de meeste betaal je een vast laag bedrag per maand. Voor de basis pakket betaald je bijvoorbeeld rond de 1 euro per maand.

Voor dit belachelijk laag bedrag krijg je al toegang tot de online kasboek. Het is vervolgens mogelijk om je bankafschriften te uploaden naar de online kasboek. Dit gaat heet makkelijk en is al vaak binnen 5 minuten gedaan. Je gaat namelijk naar de pagina van internetbankieren en daarna naar je afschriften. Je downloadt vervolgens de afschriften en slaat deze op. Als je dan naar de online kasboek gaat kun je de afschriften selecteren en zo komen de afschriften in de online kasboek. De uitgaven worden daarna automatisch verwerkt en in verschillende rubrieken opgedeeld. Zo heb je dus een kasboek met al je uitgaven met heel weinig werk.

Be the first to comment on "Kasboek online"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*