Badkamer inrichten

badkamerStel, u woont met wat meer mensen in een huis en jullie maken allen gebruik van dezelfde badkamer. Als u dan allemaal uw tandenborstels op het planchet zouden plaatsen, dan blijft er weinig tot geen ruimte over om hierop nog andere dingen te plaatsen. En als u er niet van houdt om voorovergebogen over de wasbak een slok water in uw mond te nemen om vervolgens u mond te spoelen na het poetsen van uw tanden, of dit is beperkt mogelijk omdat u een ondiepe of wat kleine wasbak heeft, vindt u het waarschijnlijk fijner om een beker te gebruiken voor het spoelen van uw mond. Ook deze beker heeft een plekje nodig in de badkamer.
Met een tandenborstelhouder die u aan de want kunt bevestigen kunt u dit alles oplossen. Zo zijn er bijvoorbeeld tandenborstel houders waar u meerdere borstels in kwijt kunt, en die daarnaast een beker of glas in een houder hebben die u kunt gebruiken voor het spoelen.
Wilt u geen gaten boren in uw tegels omdat u dit zonde vindt, dan bespaart een beker of pot met uitsparingen voor meerdere tandenborstels u al veel ruimte. Dan hoeven er niet meerdere tandenborstels op uw planchet te liggen, en blijven zowel uw planchet als de borstelkoppen van de tandenborstels mooi schoon. Ook kunt u hier zelfs voor uw elektrische tandenborstel een houder vinden waar deze in past, met daarnaast een ruimte voor één opzetborstel. Dan kan de borstel van uw partner bijvoorbeeld op de houder blijven staan, en uw eigen opzetborstel kunt u netjes opbergen in de houder. Daarnaast zit er in deze borstelhouder ook nog een houder met beker. Meer weten? Kijk eens op badkamerdecoratie.nl.

Be the first to comment on "Badkamer inrichten"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*